Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός βρέθηκε ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού στην πισίνα του σπιτιού του

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Νεκρός βρέθηκε ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού στην πισίνα του σπιτιού του

Οι πρώτες πληροφορίες για το δυστύχημα του 31χρονου διεθνή στην Γλυφάδα - Πένθος στους πράσινους

Τρομερό σοκ στο ελλληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού βρέθηκε πνιγμένος στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα.

Τον 31χρονο βρήκε πνιγμένο ο ιδιοκτήτης του σπιτιού. Εκτιμάται ότι η γυναίκα του τον καλούσε και δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του και πήρε τον σπιτονοικοκύρη, ο οποίος τελικά τον εντόπισε στην πισίνα χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι πληροφορίες γύρω απ’ το περιστατικό και τα αίτια θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ είναι για την ώρα πολύ συγκεχυμένες, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να είναι ανάστατοι και σε κατάσταση σοκ να προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν πληροφορίες για το τραγικό συμβάν.

Ποιος ήταν ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Ο ύψους 1.78 δεξιός αμυντικός με μεγάλη καριέρα στην Αγγλία μέχρι τον Μάϊο που «μετακόμισε» στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, γεννήθηκε στις 9 Μαρτίου 1993 στο Μπάκιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας παίζοντας σε MK Dons, Νορθάμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και Σεφίλντ Γιουνάιτειντ, ενώ φέτος το καλοκαίρι εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, από το 2022 ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, καταγράφοντας 12 συμμετοχές.

Με την εθνική Ελλάδος είχε 12 συμμετοχές, ενώ στον Παναθηναϊκό μετρούσε ως σήμερα 3 συμμετοχές. Σε όλη την καριέρα του είχε πετύχει 13 γκολ, ενώ σπουδαία καριέρα είχε κάνει στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όπου αγωνίστηκε από το 2017 ως τον Μάϊο του 2024 με 205 συμμετοχές και 6 γκολ, οπότε και τον απέκτησε ο Παναθηναϊκός.

Πένθος στον Παναθηναϊκό

Το μαύρο φόντο του πένθους και του πόνου για τον Μπάλντοκ ανέβηκε ήδη στα social media του Παναθηναϊκού.

Θλίψη στην εθνική ομάδα

Σοκαρισμένοι οι Έλληνες διεθνείς και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μαθαίνοντας στο Λονδίνο τον τραγικό χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ! Δεν τίθεται θέμα αναβολής του αγώνα με την Αγγλία.