Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Καναδή Αλίσα Νιούμαν πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ και το γιόρτασε με twerking

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Καναδή Αλίσα Νιούμαν πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ και το γιόρτασε με twerking

Η 30χρονη έχει λογαριασμό στο «Only Fans»

Η Καναδή πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Αλίσα Νιούμαν, γιόρτασε με twerking το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες το βράδυ της Τετάρτης.

Η 30χρονη αθλήτρια που διατηρεί λογαριασμό στο «Only Fans», αφού πέρασε τα 4,85μ. και εξασφάλισε την τρίτη θέση, ξέσπασε σε πανηγυρισμούς κάνοντας twerking ενθουσιάζοντας το κοινό που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στις κερκίδες.

 

 

Μιλώντας στην Daily Mail, η Αλίσα Νιούμαν είχε εξηγήσει το 2022 τον λόγο που αποφάσισε να ανοίξει λογαριασμό στο «Only Fans», σημειώνοντας: «Ξέρω τι θέλω στη ζωή μου και δεν θέλω κανέναν να επεμβαίνει. Οποιος το κάνει, τον πετάω από τη ζωή μου. Είτε μου αρέσει, είτε όχι, έχω σεξουαλικοποιηθεί στο άθλημά μου λόγω των ρούχων, ή της ομορφιάς μου. Οταν εμφανίζομαι με το μπουστάκι να αγωνιστώ, είτε ακόμη και με ολόσωμο, συνεχώς δέχομαι σχόλια. Δεν σταματά αυτό».

 

«Οταν αποφάσισα να μπω στον κόσμο του Only Fans ήταν σημαντικό για μένα να έχω τον έλεγχο του τι ανεβάζω. Δεν ανεβάζω γυμνές φωτογραφίες, αλλά χρησιμοποιώ την πλατφόρμα για να έρθω σε επαφή με τους θαυμαστές μου. Και από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η σεξουαλικοποίηση στο πρόσωπό μου στα ΜΜΕ, σκέφτηκα πως γιατί να μην το κάνω μόνη μου και να έχω το ανάλογο κέρδος; Οσο μεγαλώνεις είναι ωραίο να βλέπεις τον εαυτό σου να μεταμορφώνεται σε αυτό που θες. Μέχρι να αγωνιστώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν είχα αυτή την αίσθηση της δύναμης που έχω τώρα για τη ζωή μου» είχε προσθέσει.

 

 

Σημειώνεται ότι η Αλίσα Νιούμαν έχει επισκεφθεί τη χώρα μας τον περσινό Αύγουστο επιλέγοντας τη Μεσσηνία και την περιοχή της Στούπας για τις καλοκαιρινές διακοπές της.