Conference League: Σφραγίζει την πρόκριση η ΑΕΚ στη ρεβάνς με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες

Conference League: Σφραγίζει την πρόκριση η ΑΕΚ στη ρεβάνς με την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες

Η «Ένωση» ταξίδεψε στην Ανδόρα με αρκετές απουσίες

Το απόγευμα της Πέμπτης (19:30, Cosmote Sport 2)) η ΑΕΚ φιλοξενείται από την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στο «Estadi Nacional», στη ρεβάνς του υπέρ της 4-3 από την περασμένη Τετάρτη (24/7) στην «OPAP Arena».

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά και να πάρει την πρόκριση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Conference League. Εκεί όπου ουσιαστικά την περιμένει ήδη η αρμένικη Νόα, η οποία διέλυσε 7-0 τη Σλιέμα από τη Μάλτα στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

Η αποστολή της ΑΕΚ βρίσκεται από την Τρίτη (30/7) στην πρωτεύουσα της Ανδόρας, προκειμένου να προσαρμοστεί καλύτερα και στις συνθήκες της περιοχής (υψόμετρο κτλ).

Από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Ανδόρα με αρκετές απουσίες. Υπενθυμίζεται ότι για την «Ένωση» είναι εκτός οι Πινέδα, Ελίασον και Γαλανόπουλος που έχουν προσβληθεί από ίωση. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Οντουμπάτζο, ο οποίος όμως βρίσκεται εκτός ευρωπαϊκής λίστας, όπως και οι Λαμέλα, Περέιρα και Τσούμπερ. Τραυματίας, εξάλλου, είναι ο Μπρινιόλι.

Οι πιθανές συνθέσεις:

Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες (Φελίπ Ορτίθ): Μουνιόθ – Γκαγιέγκο, Πουέντες, Φέχερ, Τόρες – Αλόνσο, Ριάχι, Λόπεθ – Μπερλάνγκα, Λοπέζ, Ντε Λα Τόρε.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στρακόσα – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Φερνάντες, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς – Λιβάι Γκαρσία, Λιούμπισιτς.

Διαιτητής: Οντρέι Μπέρκα (Τσεχία)