Η Άννα Βίσση υποδέχθηκε τους παίκτες του Ολυμπιακού με… τον ύμνο του ΠΑΟ – Τι είπε στον Πασχαλάκη

Η Άννα Βίσση υποδέχθηκε τους παίκτες του Ολυμπιακού με… τον ύμνο του ΠΑΟ – Τι είπε στον Πασχαλάκη

Οι θριαμβευτές του Conference League είχαν μαζί τους και την κούπα

Στο «Hotel Ερμού» και την Άννα Βίσση επέλεξαν να διασκεδάσουν παίκτες του ΟΣΦΠ την κατάκτηση του Conference League.

Η γνωστή για τα παναθηναϊκά της αισθήματα τραγουδίστρια αρχικά τους τρόλαρε παίζοντας με την ορχήστρα της τον ύμνο του «τριφυλλιού», αλλά στη συνέχεια έπαιξαν κι αυτόν του Κυπελλούχου Ευρώπης Ολυμπιακού.

 

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που ήταν στην ίδια παρέα με τον Παναγιώτη Ρέτσο, τον Κωνσταντή Τζολάκη και τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, είχαν μαζί τους και την κούπα.

 

«Πού είναι οι security να τους κατεβάσουν;», είπε αστειευόμενη η Άννα Βίσση κάνοντας μια κίνηση να… πάρει την κούπα από τα χέρια τους.

@npress.grΣτην Βίσση ΤΩΡΑ η ομάδα του Ολυμπιακού♬ πρωτότυπος ήχος - Npress Media

 

«Σήμερα είναι η μέρα μας. Αυτή η κούπα είναι για την Ελλάδα. Πρέπει να χαρούμε όλοι μαζί. Τη φέραμε σε ελληνικά χώματα και θα κάνουμε κερκίδα όλοι μαζί, θέλετε δε θέλετε», απάντησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που στη συνέχεια έκανε «όλε-όλε» με τους θαμώνες του μαγαζιού σηκώνοντας την κούπα.

@konstadinos.skafidas @annavissiofficial #annavissi #hotelermou #pasxalakis #paschalakis #olympiakos ♬ πρωτότυπος ήχος - Konstadinos

 

 

Τέλος η Άννα Βίσση όταν πλησίασε τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, του είπε: «Έχεις πάρα πολύ ωραία μάτια εσύ. Μου φαίνεται ότι τον "λεκε" πρέπει να τον έχουν γράψει για σένα».