Ο μικρός Γιαννάκης συγκίνησε όλη την Ελλάδα: Σήκωσε την κούπα του Conference League – Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του

Ο μικρός Γιαννάκης συγκίνησε όλη την Ελλάδα: Σήκωσε την κούπα του Conference League – Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του

O Ελ Κααμπί και ο αρχηγός Κώστας Φορτούνης, πλησίασαν τον μικρό Γιάννη Παπαστεφανάκη, δίνοντάς του το κύπελλο στα χέρια για να το σηκώσει

Τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο για ελληνική ομάδα ποδοσφαίρου κατάφερε να φέρει το βράδυ της Τετάρτης (29/5) ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι κατέκτησαν το κύπελλο στον τελικό του Conference League έναντι της Φιορεντίνα και με σκορ 1-0 έγραψαν τη δική τους ιστορία.

Οι πανηγυρισμοί στην «OPAP Arena», όπου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας, καθώς και σε κάθε σημείο όπου ήταν συγκεντρωμένοι οι φίλαθλοι της ομάδας ήταν ξέφρενοι και το πάρτι για την ιστορική νίκη που κατάφερε ο Ολυμπιακός κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ωστόσο, από τις πλέον συγκινητικές στιγμές μετά το τέλος του αγώνα ήταν αυτή που ο σκόρερ της βραδιάς, Ελ Κααμπί, αλλά και ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Φορτούνης, πλησίασαν τον μικρό Γιάννη Παπαστεφανάκη, δίνοντάς του το κύπελλο στα χέρια για να το σηκώσει.

 

«Χάρηκα που πήρε το Κύπελλο ο Ολυμπιακός. Είχα πει πως θα πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, την Euroleague ο Παναθηναϊκός και το Conference ο Ολυμπιακός και βγήκαν οι προβλέψεις μου. Δεν είμαι ο Γιάννης του ΠΑΟΚ, είμαι ο Γιάννης όλων των ομάδων», δήλωσε ο μικρός φίλαθλος μετά το τέλος του αγώνα.

Πριν από μία εβδομάδα είχε προηγηθεί το συγκινητικό στιγμιότυπο του μικρού Γιάννη με τον Κωνσταντίνο Τζολάκη και η ανταλλαγή φιλοφρονήσεων στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τούμπας, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

«Είσαι το καλύτερο παιδί, μακάρι να πάρετε το Conference League», είχε πει χαρακτηριστικά ο μικρός Γιάννης στον τερματοφύλακα των Ερυθρόλευκων, για τον αγώνα που προετοιμαζόταν να δώσει ο Ολυμπιακός στην OPAP Arena.