Στέφανος Τσιτσιπάς: Θεατής έκανε τη… μέλισσα για να τον αποσυντονίσει

Στέφανος Τσιτσιπάς: Θεατής έκανε τη… μέλισσα για να τον αποσυντονίσει

Η αντίδραση του Έλληνα τενίστα στο τουρνουά τένις στο Σινσινάτι

Ένα απίστευτο για τα δεδομένα του τένις περιστατικό συνέβη στον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Μπεν Σέλτον στο πλαίσιο του τουρνουά στο Σινσινάτι.

Την ώρα που ο Έλληνας τενίστας ετοιμαζόταν να κάνει το σερβίς του, μία γυναίκα που βρισκόταν ανάμεσα στους θεατές, έκανε τη... μέλισσα, προσπαθώντας να τον αποσυντονίσει. Αρχικά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς άκουγε τον ήχο κοντά του και πίστευε, ότι ήταν όντως μέλισσα, κουνώντας μάλιστα τη ρακέτα του σε μια προσπάθεια να διώξει το έντομο.

Ωστόσο, λίγο μετά κατάλαβε πως ο ήχος προερχόταν από θεατή της εξέδρας και παραπονέθηκε στον διαιτητή για το συμβάν. Μάλιστα, πήγε και στην εξέδρα και άρχισε να ρωτάει ποιος κάνει το θόρυβο, με τους θεατές να του δείχνουν την «ένοχη». Τότε πήγε στον διαιτητή και είπε: «Αυτό το πράγμα δεν έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου. Ξέρω πως υποστηρίζουν τον άλλον παίκτη. Θέλω να φύγει, πρέπει να φύγει».

Τελικά, μετά από μία ώρα και 43 λεπτά ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ (7-6, 7-6) του 20χρονου Μπεν Σέλτον και προκρίθηκε στους «16» του Σινσινάτι.