Όλα στον «αέρα» για το πρωτάθλημα μπάσκετ

Όλα στον «αέρα» για το πρωτάθλημα μπάσκετ

Καμία απόφαση στο Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ

Συνεχίζεται το αδιέξοδο στην Basket League καθώς ούτε στο σημερινό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ προέκυψε κάποια εξέλιξη ή κάποια απόφαση σχετικά με τα φλέγοντα ζητήματα της διαιτησίας παρά την παρουσία των ιδιοκτητών και των 14 ομάδων.

Ο Ολυμπιακός μέσω των αδελφών Αγγελόπουλων, παραμένει σταθερός στην απόφασή του να κάνει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για αντικανονική κλήρωση της ΚΕΔ με τις ομάδες της λίγκας να διαφωνούν με αυτή τη στάση καθώς θέτει ζήτημα αναβολής της τελευταίας αγωνιστικής της Basket League.

Βέβαια σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» δικαιωθούν από το ΑΣΕΑΔ, τότε θα ακυρωθεί ολόκληρη η αγωνιστική και θα πρέπει να επαναληφθεί.

Νωρίτερα υπήρξαν έντονοι διάλογοι μεταξύ των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού και του αντιπροέδρου Γιώργου Σκινδήλια με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι μεν «ερυθρόλευκοι» έλεγαν χαρακτηριστικά: «Γιατί δεν θέλετε ξένους διαιτητές. Φοβάστε;» με την μερία των «πρασίνων» να κάνει λόγο για «παγκόσμιο ρεκόρ», τονίζοντας: «κανένας δεν αποχώρησε σε ημίχρονο αγώνα. Είναι παγκόσμιο ρεκόρ. Γράφτηκε στο βιβλίο Γκίνες. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για άρση του αδιεξόδου: «Τοποθετήθηκαν όλες οι ομάδες με τις θέσεις τους και συμφωνήθηκαν δύο πράγματα. Πρώτον, έχουμε πρωτάθλημα και δεύτερον συμφωνήσαμε με την λήξη του πρωταθλήματος να συζητήσουμε όλες τις προτάσεις ώστε να ακούσουμε λύσεις για το καλό του αθλήματος. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι θα παίξει ο Ολυμπιακός».