Φοβερό βίντεο από την κερκίδα με τις αντιδράσεις του Γκουαρδιόλα πριν και μετά το VAR

Φοβερό βίντεο από την κερκίδα με τις αντιδράσεις του Γκουαρδιόλα πριν και μετά το VAR

Ο Καταλανός τεχνικός καταρρέει μόλις ακυρώνεται το γκολ του Στέρλινγκ

Η ρεβάνς του «Ετιχάντ» το βράδυ της Τετάρτης θα μείνει στην ιστορία. Ένας από τους λόγους, είναι φυσικά η μεγάλη πρόκριση της Τότεναμ στα ημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της εις βάρος της Μάντσεστερ Σίτυ. Ένας δεύτερος, είναι το χορταστικό ματς που σημαδεύτηκε από επτά γκολ και εκπληκτικές εναλλαγές στο σκορ και στα συναισθήματα. Σίγουρα όμως, θα τον θυμούνται όλοι όσοι τον έζησαν και για έναν επιπλέον λόγο. Τις αντιδράσεις παικτών και προπονητών τη στιγμή που ο Στέρλινγκ πέτυχε το 5-3 μέχρι τη χρήση του VAR και την ακύρωση του τέρματος.

Σε λογαριασμό στο Twitter, αναρτήθηκε βίντεο από την κερκίδα που εστιάζει στον Πεπ Γκουαρδιόλα και στις αντιδράσεις του εκείνες τις στιγμές. Ο τεχνικός της Σίτυ πανηγυρίζει το γκολ του Στέρλινγκ και καλεί τον Φόντεν γρήγορα ώστε να μπει αλλαγή και να κερδίσει κρίσιμα δευτερόλεπτα μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Στη συνέχεια όμως έρχεται η ενημέρωση από το VAR και ο Καταλανός προπονητής πέφτει με τα γόνατα στο έδαφος και βάζει τα χέρια του στο πρόσωπό του δείχνοντας την απόγνωσή του. Την ίδια στιγμή στον αγωνιστικό χώρο, ο Γιορέντε πανηγυρίζει λίγα μέτρα πιο μακριά την τεράστια πρόκριση της Τότεναμ.

Δείτε το βίντεο: