Πιτσιρικάς 7 ετών απειλεί τον Γιουσέιν Μπολτ

Πιτσιρικάς 7 ετών απειλεί τον Γιουσέιν Μπολτ

Ο Ρούντολφ Ίνγκραμ τρέχει τα 100 μέτρα σε 13''48

Ένα παιδί-θαύμα από το Τάμπα της Φλόριντα των ΗΠΑ, ετοιμάζεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ στους αγώνες ταχύτητας και μάλλον ο Γιουσέιν Μπολτ, κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 100 μέτρα με 9.58, δεν θα πρέπει να αισθάνεται και πολύ άνετα...

Ο λόγος για τον επτάχρονο Ρούντολφ Ίνγκραμ, ο οποίος καλύπτει το «κατοστάρι» στον εκπληκτικό χρόνο των 13.48 δευτερολέπτων. Ο μικρός με το ράστα μαλλί έχει ήδη προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον των ειδικών είτε παίζοντας αμερικάνικο ποδόσφαιρο είτε συμμετέχει σε αγώνες σπριντ στον στίβο. Και στις δύο περιπτώσεις, οι αντίπαλοί του δεν μπορούν καν να τον πλησιάσουν.

 

Αν έτρεχε δίπλα δίπλα με τον Τζαμαϊκανό παγκόσμιο πρωταθλητή, ο Μπολτ θα κέρδιζε τον πιτσιρικά μόνο με 40 μέτρα διαφορά. Το ύψος του μικρού Ρούντολφ είναι όσο τα πόδια του Μπολτ αλλά ο διασκελισμός του είναι εντυπωσιακός, όμοιος με επαγγελματία.

 

Ο πατέρας του τον αντιμετωπίζει στα social media σαν έναν σταρ καθώς έχει φτιάξει ήδη προφίλ στο instagram για τον γιο του δημοσιεύοντας βιντεάκια από τα επιτεύγματά του, κάτι που μπορεί να του δημιουργήσει εμπόδια στο μέλλον. Αν θα μείνει ταλέντο ή αν θα εξελιχθεί, εξαρτάται από τους προπονητές του, τον χαρακτήρα του και τη συνέπεια που θα δείξει στις προπονήσεις.

Αν κρίνουμε πάντως από τις δηλώσεις του, ο μικρός με το παρατσούκλι «Blaze» δείχνει αρκετά ώριμος για την ηλικία του: « Δουλεύω σκληρά για να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για τους συμπαίκτες μου στην ομάδα. Θέλω να τους δείξω ότι πρέπει να δίνουμε τα πάντα» σχολιάζει ο Ρούντολφ, ο οποίος -σύμφωνα με τους δασκάλους του- διαπρέπει στα μαθήματα του σχολείου και ειδικά στις στις γλώσσες, την πληροφορική, τη μουσικά και φυσικά τη γυμναστική.