Αναθεωρεί ο Μπολτ για την αποχώρησή του από την ενεργό δράση

Αίσθηση είχε προκαλέσει στις αρχές Σεπτεμβρίου η αποκάλυψη του ταχύτερου ανθρώπου στον κόσμο, Γιουσέιν Μπολτ, ότι θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση το 2016, σε ηλικία μόλις 30 ετών, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου και ευελπιστεί να κατακτήσει και πάλι τρία χρυσά μετάλλια (στα 100 μέτρα, στα 200 μέτρα και στη σκυταλοδρομία 4Χ1000 μέτρα).

Ωστόσο, φαίνεται πως ο Τζαμαϊκανός σταρ το ξανασκέφτεται. “Νομίζω ότι οι θαυμαστές μου ιδιαίτερα έχουν πραγματικά εκφράσει την ανησυχία τους για την αποχώρησή μου”, δήλωσε ο 27χρονος Μπολτ στο πλαίσιο της προώθησης του βιβλίου του, και πρόσθεσε: “Πιστεύουν ότι πρέπει να συνεχίσω, και το ίδιο λένε και οι χορηγοί μου. Θα δούμε τα θα συμβεί, αλλά είναι πιθανό να την παρατείνω για έναν ακόμα χρόνο”.

Αντίθετα, ο Μπολτ δε σκέφτεται καν τους Ολυμπιακούς του 2020 στο Τόκιο. “Είναι πολύ μακριά, αλλά αν κερδίσω στους επόμενους Ολυμπιακούς θα έχω πετύχει όλα όσα ήθελα να κάνω στην καριέρα μου, επομένως δε θα υπήρχε λόγος να συνεχίσω”, σημείωσε.