Τέλος εποχής για τον Βασίλη Σεβαστή

Παρελθόν από την προεδρία του ΣΕΓΑΣ θα αποτελεί σε λίγες ώρες ο Βασίλης Σεβαστής. Ο ισχυρός άνδρας του στίβου φρόντισε να αιφνιδιάσει τους πάντες και παρά το γεγονός ότι πρώτευσε στην ψηφοφορία που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στην Ερέτρια παίρνοντας το 91% επί των σωματείων του στίβου, πρότεινε για πρόεδρο τον Κώστα Παναγόπουλο. Ο κ. Σεβαστής υπηρέτησε στην ομοσπονδία από την ίδια θέση επί δεκαπέντε χρόνια.

Στη σημερινή προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, κανείς δεν περίμενε να ακούσει από τα χείλη του Σεβαστή το "ουδείς αναντικατάστατος" και να ανοίξει το δρόμο στον Παναγόπουλο. Η αλλαγή ηγεσίας στον ΣΕΓΑΣ θα επικυρωθεί και τυπικά σήμερα το απόγευμα στη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

"Εδω και πολύ καιρό σκέφτομαι την διαδοχή. Ουδείς αναντικατάστατος, πετυχημένος ή μη. Έχοντας εξασφαλίσει το ζενίθ της εμπιστοσύνης των σωματείων μελών θα ήθελα να προτείνω για νέο πρόεδρο τον Κώστα Παναγόπουλο. Στο πρόσωπό του ο ΣΕΓΑΣ μπορεί να κερδίσει μια καινούργια δυναμική.  Αναλαμβάνω την ευθύνη να τον βοηθήσω και να τον στηρίξω. Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερος απο εμένα σε πολλούς τομείς", τόνισε ο Βασίλης Σεβαστής.

Σε σώμα αναμένεται να συγκροτηθεί η νέα διοίκηση του ΣΕΓΑΣ εντός των ημερών.