Στεφανίδη για Ισινμπάγεβα: Τα σχόλιά της ήταν άσεβή και άσχημα

Λίγο μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία της κι ενώ είχε πανηγυρίσει αγκαλιασμένη με τον θρύλο των σπριντ, Γιουσέϊν Μπολτ, η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης του επί κοντώ, πολιορκήθηκε από ξένους δημοσιογράφους, οι οποίοι στάθηκαν στο γεγονός ότι η «Τσαρίνα των αιθέρων», Γελένα Ισινμπάγεβα, απουσίασε από τον αγώνα, λόγω της γνωστής υπόθεσης φαρμακοδιέγερσης στην Ρωσία.

«Κάθε αθλητής θα ήθελε να είναι στους Αγώνες και να έχει την ευκαιρία να νικήσει», δήλωσε στο Reuters η χρυσή Ολυμπιονίκης και πρόσθεσε με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που την διακρίνει: «Τα πράγματα είναι όπως είναι και δεν είχαμε να κάνουμε τίποτα με αυτό. Εγώ είμαι στην ευχάριστη θέση να κάνω τη χώρα μου υπερήφανη»...

Στο ίδιο μήκος κύμματος αναφορικά με τις δηλώσεις της Ρωσίδας (σ.σ. «όποια και να κερδίσει το μετάλλιο δεν θα είναι ένα σωστό χρυσό μετάλλιο») και η Αμερικανίδα, Σάντι Μόρις, που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο: «Τα σχόλιά της ήταν άσεβή και άσχημα για τους ανθρώπους που ήταν εκεί έξω απόψε. Είναι κάποια που παρακολουθούσα ολόκληρη τη ζωή μου και είναι απογοητευτικό να ακούω τέτοια πράγματα».