Φλεγόμενο όχημα έσπειρε τον πανικό στο Αλικάντε της Ισπανίας

Φλεγόμενο όχημα έσπειρε τον πανικό στο Αλικάντε της Ισπανίας

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, ξαφνικά άναψε ένα προειδοποιητικό λαμπάκι στο ταμπλό του αυτοκινήτου και λίγο αργότερα ξέσπασε φωτιά στη μηχανή του

Πανικός επικράτησε σε κατοικημένη περιοχή του Αλικάντε στην Ισπανία, όταν ένα φλεγόμενο όχημα άρχισε να κινείται σε έναν κατηφορικό δρόμο, με αστυνομικούς και πυροσβέστες να προσπαθούν απεγνωσμένα να το σταματήσουν.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, ξαφνικά άναψε ένα προειδοποιητικό λαμπάκι στο ταμπλό του αυτοκινήτου και λίγο αργότερα ξέσπασε φωτιά στη μηχανή του. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, αλλά σύμφωνα με εκτιμήσεις λύθηκε το χειρόφρενο και το όχημα που είχε μετατραπεί σε πύρινη μπάλα, άρχισε να τσουλάει στην κατηφόρα.

Σε βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες, διακρίνονται αστυνομικοί να τρέχουν παράλληλα με το όχημα και να φωνάζουν στους περαστικούς να απομακρυνθούν. Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να σταματήσουν το φλεγόμενο όχημα χρησιμοποιώντας ένα φράγμα και χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά προκλήθηκε από ηλεκτρική βλάβη.

Δείτε το βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες και αναρτήθηκε στο twitter.