Πατέρας έκανε μωρό με την κόρη του και σκόπευαν να παντρευτούν!

Πατέρας έκανε μωρό με την κόρη του και σκόπευαν να παντρευτούν!

Τους κατήγγειλε στην αστυνομία η σύζυγος και μητέρα

Μια πραγματικά αρρωστημένη ιστορία αποκαλύφθηκε στις ΗΠΑ, με ένα άνευ όρων ερωτικό δεσμό μεταξύ κόρης και πατέρα. Την καταγγελία στην αστυνομία, έκανε η σύζυγος και μητέρα αντίστοιχα του διεστραμμένου αυτού «ζευγαριού». Ο 42χρονος Steven Walter Pladl και η βιολογική του 20χρονη κόρη Katie Rose Pladl, συνελήφθησαν για αιμομιξία μέσα στο σπίτι τους στο Knightdale στη βόρεια Καρολίνα, όταν η μητέρα της νεαρής αποκάλυψε στις διωκτικές αρχές πως ο σύζυγός της άφησε έγκυο την κόρη τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, όταν γεννήθηκε η Katie δόθηκε από τους βιολογικούς της γονείς για υιοθεσία και όταν έκλεισε τα 18 τους αναζήτησε μέσω των social media. Τον Αύγουστο του 2016, η έφηβη επέλεξε να ζήσει στο σπίτι των γονιών της, μαζί με τα δυο τους άλλα παιδιά στο Richmond της Βιρτζίνια. Όπως αναφέρει η αστυνομία, ο Steven και η σύζυγός του πήραν διαζύγιο τρεις μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο του 2016, οπότε και η σύζυγος κατήγγειλε ότι τον μήνα που έφυγε από τη συζυγική εστία, ο πρώην σύντροφός της κοιμόταν στο πάτωμα του δωματίου της κόρης τους. Η ίδια είπε επίσης, πως έμαθε πως η Katie έμεινε έγκυος από τον πατέρα της τον Μάιο του 2017- μάλιστα έβαζε τα δυο μικρότερα παιδιά του να θεωρούν την μεγάλη τους αδελφή ως «μητριά».

Αφού έμαθε για την εγκυμοσύνη, η σύζυγος είπε ότι ήλθε σε επαφή με τον πρώην σύζυγό της και τον ρώτησε αν είχε ερωτικές σχέσεις με την κόρη τους εκείνος τα παραδέχτηκε όλα και για το μωρό και ότι σχεδίαζαν να παντρευτούν.

Μετά την καταγγελία, 43χρονος και 20χρονη συνελήφθησαν στο νέο τους σπίτι στο Knightdale τον Ιανουάριο - παραμένει άγνωστο ποιος φροντίζει το βρέφος.