Τη χτύπησε με μπουκάλι στο κεφάλι όταν απέκρουσε το φλερτ του

Τη χτύπησε με μπουκάλι στο κεφάλι όταν απέκρουσε το φλερτ του

Θεώρησε πως το υγρό στο κεφάλι της ήταν το περιεχόμενο του μπουκαλιού

Στη σοκαριστική κατάσταση που βλέπετε στη φωτογραφία βρέθηκε μια νεαρή από τη Σουηδία, όταν απέρριψε ένα επίμονο φλερτ σε κλαμπ της χώρας. Η 19χρονη Sophie Johansson, διασκέδασε σε πάρτι στο νυχτερινό μαγαζί Babel στο Μάλμε της Σουηδίας το Σάββατο το βράδυ όταν ένας άγνωστος άντρας την τράβηξε στην πίστα. Όπως ανέφερε στην τοπική εφημερίδα Aftonbladet, όταν εκείνη γύρισε προς το μέρος του εκείνος έβαλε το χέρι του σε απόκρυφα σημεία και αστραπιαία τον χτύπησε για να τον απωθήσει. Η αντίδραση του άντρα ήταν να απαντήσει στο χτύπημα με μια γροθιά.

Το συμβάν δε τελείωσε εκεί. Η 19χρονη μετά την επίθεση αποφάσισε να φύγει μαζί με μια φίλη της,αλλά κατά την έξοδο από το μαγαζί ο άγνωστος τη χτύπησε στο κεφάλι με ένα μπουκάλι.

«Νόμιζα πως έτρεχε το υγρό περιεχόμενο του μπουκαλιού στο κεφάλι μου αλλά η φίλη μου μου είπε πως ήταν το αίμα... Έπαθα σοκ», εξηγεί. Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε οι γιατροί προχώρησαν σε συρραφή της πληγής με πολλά ράμματα- Η ματωμένη εικόνα που ανήρτησε στα social media σοκάρει. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του ενόχου.