Ο Ντόναλντ Τραμπ σώζει απειλούμενους καρχαρίες με το μίσος του!

Ο Ντόναλντ Τραμπ σώζει απειλούμενους καρχαρίες με το μίσος του!

Το θέμα ήρθε ξανά στην επικαιρότητα με τις δηλώσεις της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Ο υπερβολικός φόβος του Ντόναλντ Τραμπ για τους καρχαρίες, προκάλεσε από αντίδραση ένα ξαφνικό  κύμα δωρεών υπέρ ιδρυμάτων προστασίας των φοβερών αυτών αρπακτικών κυνηγών της θάλασσας!

Το θέμα ήρθε ξανά στην επικαιρότητα με τις δηλώσεις της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, που αποκάλυψε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος έβλεπε φανατικά ντοκιμαντέρ με καρχαρίες και καταφερόταν... εναντίον τους με μίσος. Παλιότερα μάλιστα, είχε δηλώσει ότι μισεί τους καρχαρίες περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο, «...εκτός από τους losers».

Ειδικά σε ιδρύματα που μπορεί κάποιος να υιοθετήσει συγκεκριμένους καρχαρίες που οι βιολόγοι έχουν ταυτοποιήσει και στους οποίους έχουν ήδη τοποθετήσει τσιπάκι, Αμερικανοί πολίτες έσπευσαν να υιοθετήσουν από έναν στο... όνομα του Ντόναλντ Τραμπ. Στο Shark Research Institute του Princeton η επικεφαλής Marie Levine ερμήνευσε την πρόσφατη υιοθεσία ενός καρχαρία 4 μέτρων ως απευθείας... τρολάρισμα στον πρόεδρο Τραμπ.

Ο Τραμπ είχε πει στην Ντάνιελς ότι θα έδινε χρήματα σε πάρα πολλές φιλανθρωπίες, αλλά ποτέ σε κάποια που προστατεύει απειλούμενα είδη «Κάνω τόσες δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, αλλά ουδέποτε θα έδινα χρήματα σε οργάνωση που βοηθά τους καρχαρίες. Ελπίζω όλοι οι καρχαρίες να πεθάνουν!».