Πέθανε ξαφνικά η τραγουδίστρια των Cranberries

Πέθανε ξαφνικά η τραγουδίστρια των Cranberries

Θρήνος για την Ιρλανδή τραγουδίστρια που έφυγε στα 46 της χρόνια

Την τελευταία της πνοή άφησε ξαφνικά, σε ηλικία 46 ετών, η τραγουδίστρια των Cranberries, Dolores O' Riordan, όπως μετέδωσε το κρατικό ιρλανδικό δίκτυο RTE.

H O' Riordan βρισκόταν στο Λονδίνο για μία ηχογράφηση όταν απεβίωσε, σύμφωνα με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεών της, ο οποίος σε δήλωσή του τόνισε πως «τα μέλη της οικογένειάς της με θλίψη άκουσαν το έκτακτο νέο και ζητούν ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή».

Το ιρλανδικό ροκ συγκρότημα The Cranberries έγινε γνωστό τη δεκαετία του '90 με το hit "Linger", ενώ η μεγάλη του επιτυχία ήταν το "Zombie". Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, το γκρουπ έχει πουλήσει συνολικά πάνω από 40 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως.

Οι Cranberries διαλύθηκαν για κάποια χρόνια το 2003, έχοντας κυκλοφορήσει στο μεταξύ 5 άλμπουμ, με την Dolores O' Riordan να ηχογραφεί δύο σόλο δίσκους, και επανενώθηκαν το 2009.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το τελευταίο άλμπουμ του, το Something Else πέρσι. Αναγκάστηκε όμως να ακυρώσει πολλές συναυλίες επειδή η Ο'Ρίορνταν αντιμετώπιζε προβλήματα με την πλάτη της.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η ίδια είχε αναρτήσει ένα μήνυμα στη σελίδα των Cranberries στο Facebook: "Καλημέρα σε όλους, εδώ Ντολόρες. Αισθάνομαι καλά", έγραψε, λέγοντας ότι έδωσε "την πρώτη συναυλία μετά από μήνες".