Στη Vivartia η start up του ντελίβερι Forky

Στη Vivartia η start up του ντελίβερι Forky

Συμφωνία για την πλήρη εξαγορά της ελληνικής εταιρείας

Στον όμιλο της Vivartia περνά η ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην παράδοση μαγειρεμένου φαγητού, Forky.

«Επιτέλους είμαστε και επίσημα στη θέση να μοιραστούμε μαζί σας τα καλά νέα. Το Forky ανήκει πλέον στην οικογένεια της Vivartia, τον μεγαλύτερο όμιλο τροφίμων στην Ελλάδα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως «ο όμιλος Vivartia ήθελε από καιρό να δραστηριοποιηθεί ενεργά σε αυτόν τον κλάδο και έτσι μετά από πολλές συζητήσεις αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας».

Η Forky είναι μια start up εταιρεία που λειτουργεί εδώ και τρία χρόνια και δραστηριοποιείται στην περιοχή της Αθήνας και του Πειραιά.

Η λειτουργία της εταιρείας ανέδειξε την τάση που δείχνουν πολλές έρευνες για τις προτιμήσεις των καταναλωτών: το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των καταναλωτών για υγιεινές επιλογές, σε συνδυασμό με τον περιορισμένο χρόνο για μαγείρεμα στο σπίτι μέσα στην εβδομάδα, έχει δημιουργήσει μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά στον ευρύτερο κλάδο της εστίασης.

Μετά τη συμφωνία εξαγοράς, η Forky θα χρησιμοποιήσει το δίκτυο διανομής του ομίλου Vivartia, για πολύ γρήγορη ανάπτυξη σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, καταλήγει η ανακοίνωση.