Επέστρεψαν οι ληστές με το σίδερο

Επέστρεψαν οι ληστές με το σίδερο

Θύμα μια 85χρονη στην Κυψέλη

Να σκορπά τον τρόμο στην Αττική άρχισε ξανά η σπείρα των ληστών με το σίδερο. Οι κακοποιοί που σιδέρωναν με πυρακτωμένο οικιακό σίδερο τα θύματά τους, επέστρεψαν στη δράση πριν από λίγες ημέρες και βασάνισαν με τον ίδιο φρικτό τρόπο μία ηλικιωμένη στην περιοχή της Κυψέλης, όπως αναφέρει η Espresso.

Η 85χρονη Δ.Σ. έπεσε θύμα της συγκεκριμένης συμμορίας. Στην κυριολεξία μαρτύρησε στα χέρια τους! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες την “σιδέρωσαν” στον ώμο και το στήθος, προκαλώντας της σοβαρά εγκαύματα.

Αποτέλεσμα ήταν η ηλικιωμένη γυναίκα να καταλήξει για πολυήμερη νοσηλεία και αποκατάσταση στο ΚΑΤ προκειμένου να πραγματοποιήσει πλαστική εγχείρηση.

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες, στο διαμέρισμα της 85χρονης στην περιοχή της Κυψέλης. Όλα έγιναν στις 03:00 τα ξημερώματα.

Τρεις δράστες έσπασαν αθόρυβα με εξωλκέα την πόρτα του διαμερίσματος της άτυχης ηλικιωμένης. Οι τρεις κακοποιοί αιφνιδίασαν την 85χρονη, καθώς την βρήκαν να κοιμάται. Αμέσως της έδεσαν τα χέρια με μια γραβάτα και άρχισαν να την χτυπούν επάνω στο κρεβάτι!

Της ζητούσαν να τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα χρήματα. Μάλιστα οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες θεωρούν πως οι κακοποιοί είχαν πληροφόρηση για το συγκεκριμένο διαμέρισμα. Κι αυτό διότι μπήκαν στοχευμένα.