Εγκεφαλικά νεκρός μετά από καρδιακό επεισόδιο ο Tom Petty

Εγκεφαλικά νεκρός μετά από καρδιακό επεισόδιο ο Tom Petty

Ο θρυλικός ροκάς βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του στο Μαλιμπού

Την τελευταία του πνοή άφησε, σε ηλικία 66 ετών, ο γνωστός Αμερικανός τραγουδιστής Τομ Πέτι, όπως μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ, μία πληροφορία που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται επίσημα.

Νωρίτερα, η ιστοσελίδα TMZ είχε μεταδώσει ότι ο Πέτι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του στο Μαλιμπού, μετά από καρδιακό επεισόδιο. Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, ο τραγουδιστής διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια το βράδυ της Κυριακής.

Το TMZ αναφέρει ότι ο τραγουδιστής παραμένει στη ζωή με μηχανική υποστήριξη, όμως η οικογένειά του αναμένεται να ζητήσει να αφεθεί να πεθάνει, καθώς είναι εγκεφαλικά νεκρός.

Ο Πέτι είχε δώσει τρεις συναυλίες με το συγκρότημά του (Tom Petty and the Heartbreakers) στο Λος Άντζελες τον Σεπτέμβριο.

Ο Τομ Πέτι, αγαπημένος τραγουδιστής, αλλά και συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός, γνώρισε μεγάλη επιτυχία στη διάρκεια της καριέρας του, πουλώντας περισσότερα από 80 εκατομμύρια άλμπουμ σε όλο τον κόσμο, ενώ το 2002 μπήκε στο Rock and Roll Hall of Fame ως ένας από τους πλέον καταξιωμένους μουσικούς της ροκ σκηνής.