Καθηγητής της Οξφόρδης πίσω από το μενού
Η κατανάλωση ρυζιού βοηθά στην καταπολέμιση του στρες, σύμφωνα με έναν καθηγητή από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Κι όμως, ο εκπαιδευτικός Charles Spence βοήθησε στη δημιουργία του νέου μενού που θα σερβίρεται στους επιβάτες της Monarch Airlines, δημιουργώντας μάλιστα πολλά γαστρονομικά αριστουργήματα.
Το νέο μενού, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, χαλαρώνει τα νεύρα, ρυθμίζει το στομάχι ενώ καταπολεμά μέχρι και το jet lag! Ιδού τι περιλαμβάνει: Παγωτό με εχινάκεια και γλυκόριζα, χαλαρωτικό πράσινο τσάι και κέικ λεβάντας, τσάι βοτάνων και πλούσια σνακ με ενεργειακές μπάρες.
Τα παραπάνω συστατικά επιλέχθηκαν ειδικά για την ενίσχυση της ευτυχίας, της χαλάρωσης και της ευημερίας, όπως σημειώνει η Telegraph. (Και όταν λέμε νευρικοί επιβάτες, εννοούμε και όσους έχουν άγχος και φόβο κατά τη διάρκεια μιας πτήσης...).