Ανήλικο κορίτσι τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν ανατράπηκε ο θαλάσσιος καναπές

Ανήλικο κορίτσι τραυματίστηκε στο κεφάλι όταν ανατράπηκε ο θαλάσσιος καναπές

Το περιστατικό συνέβη στη θαλάσσια περιοχή Ανισσαρά της Κρήτης.

Ανήλικο κοριτσάκι τραυματίστηκε ενώ συμμετείχε μαζί με τις αδερφές της στο θαλάσσιο παιχνίδι του φουσκωτού καναπέ, σύμφωνα με το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Το κορίτσι είναι 11 χρονών, τουρίστρια από το εξωτερικό και το περιστατικό συνέβη στη θαλάσσια περιοχή Ανισσαρά της Κρήτης.

Όπως αναφέρει το Λιμεναρχείο, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης θαλασσίου μέσου αναψυχής (θαλάσσιος καναπές) με το ταχύπλοο σκάφος «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ” Λ.Η. 88 Β»,  στο οποίο συμμετείχε η 11χρονη μαζί με τις δύο ανήλικες αδερφές της, μετά από ανατροπή του θαλασσίου καναπέ, η 11χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι και πιο συγκεκριμένα δίπλα από το μάτι, από τον αγκώνα της μίας αδερφής της.

Το παιδί μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στο Ιατρικό Κέντρο Χερσονήσου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση, ενώ συνελήφθη ο χειριστής του σκάφους, ο οποίος κατόπιν εντολής του εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Σημειώνεται οι ανήλικες συμμετείχαν στο θαλάσσιο σπορ με τη συγκατάθεση των γονέων τους, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμεναρχείου.