Τραγικό δυστύχημα με ταχύπλοο στην Πάφο

Τραγικό δυστύχημα με ταχύπλοο στην Πάφο

Στο σκάφος σύμφωνα με την Αστυνομία, επέβαινε τετραμελής οικογένεια τουριστών

Τραγωδία έλαβε χώρα χθες το βράδυ στην Πάφο. Σύμφωνα με μαρτυρία που επικαλείται το κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων επικαλούμενο χειριστή διερχόμενου σκάφους, γύρω στις 19:20, ένα ταχύπλοο φέρεται να προσέκρουσε σε βράχους με αποτέλεσμα να βουλιάξει.

Χειριστής του ταχύπλοου ήταν επιχειρηματίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στην περιοχή και ενοικιάζει σκάφη τα οποία οδηγούσε άλλοτε ο ίδιος ή τα διέθετε στους πελάτες που είχαν άδεια οδήγησης.

Στο σκάφος σύμφωνα με την Αστυνομία, επέβαινε τετραμελής οικογένεια Κινέζων τουριστών που αποτελείτο από την μητέρα τον πατέρα και τα δύο ανήλικα παιδιά τους περίπου 10 και 11 ετών, την 32χρονη φίλη τους επίσης Κινέζα, η οποία τραυματίστηκε θανάσιμα και το χειριστή του σκάφους που τραυματίστηκε σοβαρά.

Το ΚΣΕΔ Λάρνακας, σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι έλαβε πληροφορία για ναυτικό ατύχημα σε σκάφος αναψυχής στη θαλάσσια περιοχή Fontana Amorosa. Οι επιβαίνοντες, περισυνελέγησαν και διακομίστηκαν άμεσα με σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας Λατσιού καθώς και με άλλα παραπλέοντα σκάφη στο Αλιευτικό Καταφύγιο Λατσιού.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του Υπουργείου Υγείας τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου ο γιατρός ο οποίος εργαζόταν στη βάρδια, διέγνωσε το θάνατο της 32χρονης που φέρεται να διέμενε μόνιμα στη Λεμεσό.

Ο χειριστής του σκάφους που τραυματίστηκε στην σπονδυλική στήλη, υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων ενώ δεν αποκλείεται η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Τα δύο παιδάκια και οι γονείς τους τραυματίστηκαν ελαφρότερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ - πηγή φωτογραφίας: pafospress.com