Χρησιμοποιήστε τη Visa σας στα Hellenic Duty Free Shops και βγείτε κερδισμένοι!

Χρησιμοποιήστε τη Visa σας στα Hellenic Duty Free Shops και βγείτε κερδισμένοι!

Κερδίστε έκπτωση 15%

Τώρα έχετε ακόμα ένα λόγο να επισκεφθείτε τα Hellenic Duty Free Shops, πριν το ταξίδι σας!

Από την 1η Ιουλίου έως και τις 31 Αυγούστου 2017 η Visa μας επιφυλάσσει μία μοναδική έκπληξη. Όσοι κάτοχοι καρτών Visa αγοράζουν με την κάρτα τους Ελληνικά παραδοσιακά τρόφιμα έχουν την ευκαιρία να κερδίζουν άμεσα έκπτωση 15% επί των αγορών τους. Η έκπτωση ισχύει σε όλα τα καταστήματα Hellenic Duty Free Shops της Ελλάδας (εκτός από τα Hellenic Duty Free Shops που λειτουργούν στην εκτός Σένγκεν περιοχή, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών). Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή, αφού οποιοσδήποτε κάτοχος κάρτας Visa που πραγματοποιεί αγορά δικαιούται τη σχετική έκπτωση εκείνη τη στιγμή.

Η μοναδικότητα της ελληνικής διατροφής σας περιμένει να τη γευτείτε με την αποκλειστική προσφορά της Visa! Καθημερινά, συναντάτε στα Hellenic Duty Free Shops πολλές εκπλήξεις, προσφορές, happenings, λανσαρίσματα και tastings νέων προϊόντων που μετατρέπουν τις ταξιδιωτικές σας αγορές στην πιο ευχάριστη εμπειρία.

«Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τα Hellenic Duty Free Shops», δήλωσε ο κ. Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής Visa για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία. «Προωθούμε την ελληνική παράδοση και δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους καρτών Visa να αποκτήσουν εκλεκτά ελληνικά προϊόντα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές».

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα στο visa.gr