Survivor: Ποια Διάσημη ετοιμάζεται να πάει στην ομάδα των Μαχητών

Ο Πάνος Αργιανίδης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι οι τρεις προτεινόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το βράδυ, στο «Συμβούλιο του Νησιού» ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί αποψε από την ομάδα των «Μαχητών». Ο Πάνος Αργιανίδης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι οι τρεις προτεινόμενοι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ποιος θα είναι άραγε ο παίκτης που θα φύγει από το Survivor;

Την ίδια ώρα, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι δυο ομάδες θα παλέψουν για να κατακτήσουν το έπαθλο φαγητού, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ. Οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου έχουν εξαντλήσει τους παίκτες που η βασική τους τροφή είναι οι καρύδες. Όμως δεν είναι μόνο η έλλειψη φαγητού που δυσχεραίνει την επιβίωσή τους αλλά και η ψυχολογία τους που φαίνεται να επηρεάζεται από τις συνεχείς εντάσεις που επικρατούν στις ομάδες τους.

Πάντως, το όλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα των Διασήμων θα «διορθωθεί» με μετακίνηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου στην ομάδα των «Μαχητών» κατά τον τρόπο που έφυγε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Την αποκάλυψη έκανε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή La biri biri λέγοντας: «Οι διαρροές εδώ και πάρα πολύ καιρό έλεγαν ότι δεν θα φύγει μόνο ένας από τους Μαχητές, αλλά θα είναι δύο οι παίκτες. Θυμάστε πριν από δύο εβδομάδες που έλεγαν η Ειρήνη αποχωρεί από το παιχνίδι γιατί είναι χάλια ψυχολογικά; Η Ειρήνη είναι χάλια ψυχολογικά αλλά όπως βλέπετε κι εσείς, προσπαθεί με νύχια και με δόντια να φύγει για τους Μαχητές. Δικές μας πληροφορίες λοιπόν και σας το λέμε πάντα με κάθε επιφύλαξη, ότι οι Διάσημοι σε μια επόμενη ψηφοφορία, το άτομο που θα στείλουν στους Μαχητές θα είναι η Ειρήνη, με την πρόφαση φυσικά, αφού η ίδια το θέλει. Το λέμε με κάθε επιφύλαξη γιατί υπάρχει και μια εκκρεμότητα για το τι θα κάνει ο Μάριος.»