Ο Μελισσανίδης αυστηρός κριτής στο “So you think you can dance”

Ακούγεται ότι ο χρυσός ολυμπιονίκης θα βρίσκεται στο σόου αφιλοκερδώς καθώς ζήτησε η αμοιβή του να δίνεται σε φιλανθρωπική οργάνωση

Αναβρασμός επικρατεί στον ΑΝΤ1 για την πρεμιέρα του «So you think you can dance» που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 27 Απριλίου.

Στην κριτική επιτροπή θα είναι ο και ο χρυσός ολυμπιονίκης της ενόργανης Ιωάννης Μελισσανίδης, μαζί με  τους Πάνο Μεταξόπουλο, Ελένη Φουρέιρα, Κωνσταντίνο Ρήγο και Ιβάν Σβιτάιλο.

« Ενστικτωδώς έλεγα να πω «ναι» στο ρόλο του κριτή, κρατιόμουν όμως, ήμουν «μπουκωμένος» για αυτό και ήμουν ο τελευταίος που είπα «ναι». Είμαι αυστηρός, αλλά αυστηρότητα σημαίνει ότι είσαι και δίκαιος» δήλωσε ο Μελισσανίδης.

Μάλιστα, σύμφωνα με το tv-24.gr,  ο ολυμπιονίκης θα βρίσκεται στο σόου αφιλοκερδώς καθώς  ζήτησε η αμοιβή του να δίνεται σε φιλανθρωπική οργάνωση την οποία στηρίζει ο Ιωάννης Μελλισανίδης σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Παρουσιάστρια του σόου θα είναι η Δούκισσα Νομικού, κάτι που ανακοίνωσε και η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.