Στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε τα πιο κλασικά, τα οποία αποτελούν τον κορμό για κάθε επιχείρηση εστίασης που σέβεται τον εαυτό της
Εάν αναζητάτε το πολυτιμότερο στοιχείο στον εξοπλισμό ενός μπαρ δεν είναι ούτε το πλυντήριο πιάτων, ούτε ο φωτισμός, ούτε ο παγοθραύστης. Και ενδεχομένως ούτε το σέικερ. Γιατί χωρίς ποτήρια δεν μπορεί να υπάρξει ποτό. Είναι το Α και το Ω στην εστίαση και μάλιστα υπάρχουν αρκετά είδη ποτηριών.
Στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε τα πιο κλασικά, τα οποία αποτελούν τον κορμό για κάθε επιχείρηση εστίασης που σέβεται τον εαυτό της .
Highball
Χρησιμοποιείται κατά βάση για τη δημιουργία κοκτέιλ, μεταξύ των οποίων το Long Island ή το Bloody Mary.Ψηλό και ευρύ ποτήρι με ελαφρώς χοντρό πάτο.
Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr