Του ζήτησε η μητέρα του να πληρώνει νοίκι και απαγχονίστηκε!

Τον νεαρό βρήκε νεκρό στο δωμάτιό του η ίδια του η μητέρα, η οποία τώρα μετανιώνει οικτρά που έστειλε το sms.

Η μητέρα του του έστειλε μήνυμα στο κινητό, αξιώνοντας από εκείνον να συνεισφέρει οικονομικά στα έξοδα του σπιτιού. Η απάντηση; Έβαλε τέλος στη ζωή του δια του απαγχονισμού... Τον νεαρό βρήκε νεκρό στο δωμάτιό του η ίδια του η μητέρα, η οποία τώρα μετανιώνει οικτρά που έστειλε το sms.

Ο 18χρονος Elliot Stapleton-Giddins εργαζόταν ως σεφ στο Cameron’s Kitchen, το ομώνυμο εστιατόριο του φιναλίστ της πρώτης σειράς Masterchef: The Professionals και είχε στον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 3.000 λιρών Αγγλίας. Η μητέρα του, του ζήτησε μέσω μηνύματος κάποιου είδους ενοίκιο: «Πρέπει να πληρώνεις 200 λίρες τον μήνα. Τα άλλα δωμάτια είναι 500 λίρες οπότε φαίνεται δίκαιη συμφωνία», του έγραψε.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, το μήνυμα της μητέρας είχε αρνητικές επιπτώσεις στην ψυχοσύνθεσή του. Ο 18χρονος είχε μια ευτυχισμένη σχέση με την κοπέλα του Lily Avirl, η οποία ώρες πριν το μοιραίο, επικοινωνούσε με μηνύματα με το αγόρι της. Είπε πως ήταν αναστατωμένος με το μήνυμα της μητέρας του αλλά είχε καταφέρει να τον κάνει να συμβιβαστεί με το γεγονός. Όπως αναφέρουν βρετανικά μέσα, τα χρήματα που διέθετε ο νεαρός, σκόπευε να τα χρησιμοποιήσει για κάποιο ταξίδι. 

Ο πατριός του άτυχου νέου, αποκάλυψε στις αρχές ότι κατά το παρελθόν ο 18χρονος είχε πέσει θύμα bullying στο σχολείο.