Μια gourmed παραλλαγή για να μαγειρέψτε το κουνουπίδι!
Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη
Υλικά
Για 2-4 άτομα
1 κεφάλι κουνουπίδι
2-4 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
170 γραμμάρια γιαούρτι
2-3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς C.
Τοποθετήστε το κουνουπίδι σε ένα ταψί καλυμμένο με αλουμινόχαρτο.
Ρίχνετε το ελαιόλαδο πάνω στο κουνουπίδι και με τα χέρια σας αλείψτε το κουνουπίδι.
Πασπαλίστε το κουνουπίδι με αλάτι και πιπέρι.
Ψήστε για 25 με 30 λεπτά στη μέση του φούρνου μέχρι να πάρει ένα ελαφρύ καφετί χρώμα.
Εν τω μεταξύ ανακατέψτε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό με το γιαούρτι. Κόβετε το κουνουπίδι σε μερίδες και σερβίρετε με το γιαούρτι και μαϊντανό.
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr