Προσωπικό των πακιστανικών αερογραμμών θυσίασε κατσίκα πριν την πτήση!

Για να ξορκίσουν το κακό

Προσωπικό των Πακιστανικών Διεθνών Αερογραμμών (PIA) προχώρησε σε μια εκκεντρική κίνηση που θυμίζει θρησκευτική τελετουργία απομακρυσμένων φυλών και όχι σε σύγχρονους εργαζόμενους. Η εθνική αεροπορική εταιρεία της χώρας, δέχτηκε χλευαστικά πυρά όταν άνθρωποι που εργάζονται σε αυτή προχώρησαν στη σφαγή-θυσία μιας κατσίκας προκειμένου να ξορκίσουν την κακή τύχη μετά από μια από τις χειρότερες αεροπορικές τραγωδίες που σημειώθηκαν στην χώρα.
 
Οι εικόνες όπου προσωπικό της PIA σφαγιάζει το άτυχο ζώο σε αεροδιάδρομο, δίπλα από ένα αεροσκάφος έχουν γίνει ήδη viral. Όσοι εργάζονται στον εθνικό αερομεταφορέα ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από την αεροπορική τραγωδία όπου ένα αεροσκάφος ART-42 συνετρίβη σε οροσειρά, στις 7 Δεκεμβρίου, κοντά στο μικρό χωριό Saddha, παρασύροντας στο θάνατο και τους 47 επιβαίνοντες. 

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο The Express Tribune, η εικόνα τραβήχτηκε στο Διεθνές αεροδρόμιο Benazir στο Ισλαμαμπάντ, λίγη ώρα πριν απογειωθεί αεροσκάφος που θα εκτελούσε εσωτερική πτήση. Εκπρόσωπος της εταιρείας πάντως, σχολιάζοντας το περιστατικό, ξεκαθάρισε ότι επρόκειτο για μία πρωτοβουλία μερικών υπαλλήλων και πως η διοίκηση της αεροπορικής εταιρείας δεν έχει καμία σχέση με αυτό.