Άφησε τα παιδιά της να πεθάνουν από ασιτία και έφυγε με τον εραστή της

Εγκατέλειψε τα δυο ανήλικα παιδιά της μόνα και έφυγε για διακοπές με τον εραστή της! Η 20χρονη μητέρα Vladislava Podchapko, άφησε τα παιδιά της σε ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα στο Κίεβο και έλειψε για εννέα ημέρες χωρίς να τους αφήσει ίχνος τροφής. 

Το μικρότερο από τα δυο παιδιά, ο Daniil, δεν είχε συμπληρώσει ούτε καν τα δυο του χρόνια υπέκυψε από ασιτία ενώ η δίχρονη αδελφή του έζησε για τρεις ημέρες δίπλα στο άψυχο κορμάκι του αδελφού της... Τα διεθνή μίντια δημοσίευσαν φωτογραφίες από το διαμέρισμα και σε μια από αυτές φαίνεται η σχισμένη ταπετσαρία σε ένα από τα δωμάτια -προφανώς, εικάζουν οι αρχές, τα ανυπεράσπιστα παιδιά άρχισαν να τη σκίζουν εξαιτίας του έντονου στρες που βίωσαν.

Τελικά έπειτα από εννέα μέρες η μητέρα τους επέστρεψε και φέρεται να κάλεσε τις Αρχές. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και έπαθαν σοκ. Το αγοράκι ήταν νεκρό σχεδόν δυο μέρες ενώ η 3χρονη αδελφούλα του ήταν εξαντλημένη και σε άσχημη κατάσταση.

Το τραγικό, είναι ότι, σύμφωνα να ανιπεβεβαίωτες πληροφορίες, οι γείτονας άκουγαν για ημέρες τα ουρλιαχτά και τα κλάματα των παιδιών και παρόλο που ανέφεραν το σκηνικό στην αστυνομία, οι διωκτικές αρχές έδειξαν αδιαφορία.