Ο περιορισμός του εξωτερικού χώρου και τα δημοτικά τέλη έχουν κάνει τους επιχειρηματίες πιο ευρυματικούς και αυτό το βλέπουμε καθημερινά, γράφει το seleo.gr.
Κάποιοι μάλιστα μπορούν να διεκδικήσουν και βραβείο ευρηματικότητας, όπως ο παρακάτω που με μια τάβλα πάνω στο δίκυκλο του, το μετέτρεψε σε ...μπαρ για να τρώνε οι πελάτες του σουβλατζίδικου στην καρδιά της Θεσσαλονίκης όπως σημειώνει μέλος της ομάδας ''Φίλοι Ιστορικού Κέντρου Θεσσαλονίκης'' που ανέβασε την φωτό στο facebook.