Αλλάζει τοποθεσία το Yoshi Sushi Bar στο Χαλάνδρι

Με ανανεωμένη εικόνα και ολοκαίνουριο μενού σας μυεί στα μυστικά της ιαπωνικής κουζίνας

Σε νέα τοποθεσία πλέον, στην ολοζώντανη οδό Γυφτοπούλου στο Χαλάνδρι, το αγαπημένο Yoshi Sushi Bar φιλοξενείται σε ένα μοντέρνο χώρο που συνδυάζει αύρα Ανατολής και minimal αισθητική, ενώ οι γεύσεις σας μυούν σε μια ιαπωνική εμπειρία.

Το Yoshi Sushi Bar θα συμπεριληφθεί σίγουρα στις κορυφαίες επιλογές όλων όσοι απολαμβάνετε τις γεύσεις της Άπω Ανατολής και ιδιαίτερα το ποιοτικό και προσεγμένο sushi, αλλά και τις προτάσεις Yoshi Plates Izakaya που αποτελούν new entry του καταλόγου. Εδώ, εκτός των άλλων θα εκτιμήσετε την άκρως value for money φιλοσοφία του.

 

Για την έναρξη της ιαπωνικής εμπειρίας σας εδώ σας προτείνουμε από τα ορεκτικά το ταρτάρ σολομού και από τις σαλάτες την kani salad με καβούρι και σος λαχανικών. Από την new entry Izakaya κουζίνα must try πιάτα αποτελούν τα Shake Teriyaki (φιλέτο σολομού σε teriyaki sauce με λαχανικά) και το New Style Ceviche (φιλέτο ψαριών μαριναρισμένα με yuzu, κόλιανδρο και chilli pepper).

Στη συνέχεια θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στα maki sushi (τα spicy tuna με τόνο, ρύζι, φύκι, ξύδι ρυζιού και σάλτσα τσίλι είναι από τις κορυφαίες προτάσεις), τα uramaki sushi-inside out rolls (τα California rolls με καβούρι surimi, μαγιονέζα, αυγοτάραχο ρέγγας, αβοκάντο, ρύζι και φύκι κίνησαν το ενδιαφέρον μας) και τα nigiri sushi (τα seabass με λαβράκι, ρύζι και ξύδι ρυζιού ήταν η πρόταση που μας έκανε ο σερβιτόρος) να γεμίζουν το τραπέζι σας με χρώματα, αρώματα και γεύσεις από τη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου. Περίοπτη θέση έχουν και τα Special Yoshi Rolls.

Τα παραπάνω συνοδεύονται ιδανικά με κάποιο signature cocktail, όπως το ανεπανάληπτο Red Sun, μια εκδοχή του Bloody Mary.

Tip: Το νέο του location θα σας κάνει σίγουρα οπαδούς του με τη θετική ενέργεια του χώρου να σας κερδίζει από την πρώτη στιγμή. Αν, ωστόσο, για τον οποιαδήποτε λόγο δεν είναι εφικτό να καθίσετε, διαθέτει υπηρεσία delivery ενώ μπορείτε και οι ίδιοι να πάρετε take away το φαγητό σας. 

Info

Δευτέρα - Κυριακή: 13.00- 00.00

Από 15 ευρώ/ άτομο 

Γρηγορίου Γυφτοπούλου 7, Χαλάνδρι

Τηλ. 216 7006857

www.yoshisushibar.gr

Fb page: Yοshi Sushi bar chalandri