Ομπάμα και Κλίντον μαζί στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση της Χίλαρι

Το βράδυ της Δευτέρας στην Φιλαδέλφεια της Πενσιλβάνια, μια από τις Πολιτείες-κλειδί για τις προεδρικές εκλογές

Το ζεύγος Ομπάμα και η οικογένεια Κλίντον θα συμμετάσχουν όλοι μαζί στην τελευταία προεκλογική συγκέντρωση της Χίλαρι Κλίντον το βράδυ της Δευτερας στην Φιλαδέλφεια της Πενσιλβάνια - μια από τις Πολιτείες-κλειδί για τις προεδρικές εκλογές - λίγες ώρες πριν ανοίξουν επισήμως οι κάλπες στις ΗΠΑ για τις προεδρικές εκλογές.

"Στην τελευταία συγκέντρωσή της πριν από την ημέρα των εκλογών, η Χίλαρι Κλίντον θα βρεθεί στη Φιλαδέλφεια μαζί με τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, τη Μισέλ Ομπάμα, τον (πρώην) πρόεδρο Μπιλ Κλίντον και την Τσέλσι Κλίντον" αναφέρεται στην ανακοίνωση του προεκλογικού επιτελείου της πρώην υπουργού.

Στις τελευταίες δημοσκοπήσεις, η Χίλαρι Κλίντον προηγείται, αν και η διαφορά της με τον Τραμπ μειώθηκε στις 3 μονάδες. 

Η τελευταία δημοσκόπηση του τηλεοπτικού δικτύου CBS και της εφημερίδας New York Times που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα φέρει την υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος να προηγείται με 45% έναντι 42% του Ρεπουμπλικανού μεγιστάνα. Στην προηγούμενη δημοσκόπηση των ίδιων ΜΜΕ, η 69χρονη πρώην υπουργός Εξωτερικών είχε προβάδισμα 9 μονάδων έναντι του 70χρονου Νεοϋορκέζου επιχειρηματία.

Το ενθαρρυντικό για την Κλίντον, η οποία ελπίζει ότι θα γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ 24 χρόνια μετά την εκλογή του συζύγου της, του Μπιλ Κλίντον, είναι ότι η New York Times και ο ιστότοπος FiveThirtyEight προβλέπουν (με πιθανότητες 86% και 67% αντίστοιχα) ότι θα αναδειχθεί νικήτρια.