Σύρος πρόσφυγας έγινε πορνοστάρ στη Γερμανία

Αφού κατάφερε να διαφύγει από το Ισλαμικό Κράτος έκανε καριέρα ως πορνοστάρ

Ο Αντόνιο Σουλεϊμάν διέφυγε στη Γερμανία με την οικογένειά του το 2012 όταν το Ισλαμικό Κράτος άρχισε να καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της Συρίας και του Ιράκ.

Επιστρέφοντας στη ρημαγμένη από τον πόλεμο χώρα του, ο 19χρονος άρχισε να εργάζεται στο θέατρο αλλά είχε κρυφό πόθο να πρωταγωνιστήσει σε πορνοταινίες. 

Η πορνογραφία είναι παρακινδυνευμένη -και μάλιστα έχει απαγορευθεί σε ορισμένες χώρες- σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, όπου συντηρητικές ισλαμικές αξίες απαγορεύουν τη σεξουαλική ελευθερία.

Τώρα ζει στο Βερολίνο, όπου η σεξουαλική απελευθέρωση είναι ο κανόνας, και ο Αντόνιο έχει τελικά τη δυνατότητα να ακολουθήσει το όνειρό του...

Μιλώντας στην εφημερίδα Bild, ο Σύρος ο οποίος σήμερα μιλά άπταιστα γερμανικά, δήλωσε: "Απολαμβάνω την ελευθερία στη Γερμανία, όπου μπορώ να κάνω ό, τι δεν μπορούσα να κάνω στην πατρίδα."

Έχοντας ήδη δημιουργήσει τη δική του ταινία πορνό, με τίτλο «Ο Βασιλιάς των Αράβων», ο Αντόνιο έχει ήδη κατακτήσει τη γερμανική βιομηχανία πορνό.

Όπως ήταν αναμενόμενο το Ισλαμικό Κράτος έχει βάλει στο στόχαστρο τον Σουλεϊμάν καθώς απειλητικά emails και μηνύματα στο twitter του έρχονται σχεδόν καθημερινά.

Ο πορνοστάρ δήλωσε πως «ο κόσμος θα πρέπει να στρέψει την οργή του σε αυτούς που βάζουν βόμβες στη Γαλλία και όχι σε εμένα», καθώς όπως τονίζει «δεν κάνω κάτι λάθος, απλά απολαμβάνω την ελευθερία που έχω ζώντας στη Γερμανία και κάνοντας πράγματα για τα οποία στη χώρα μου θα αντιμετώπιζα τη θανατική ποινή».

Ο «Σύρος περφόρμερ ταινιών ενηλίκων» όπως αυτοχαρακτηρίζεται αναφέρει πως γνώρισε τον ρατσισμό ακόμα και σε οντισιόν για ταινίες πορνό: «Μόλις οι παραγωγοί μάθαιναν την καταγωγή μου, με αντιμετώπιζαν με αρνητικότητα».

«Όλα αυτά τα κάνω γιατί θέλω να δείξω πως αυτό το σώμα μπορεί να κάνει έρωτα, μπορεί να κάνει σεξ. Δεν υπάρχει μόνο για να πεθαίνει σε επιθέσεις αυτοκτονίας», σημείωσε με νόημα.