Θεοδωράκης: Πόσους χουλιγκάνους να αντέξει αυτή η έρμη πόλη;

Το σχόλιο του επικεφαλής του Ποταμιού για την κατάληψη του χώρου όπου θα ανεγερθεί μουσουλμανικό τέμενος στον Βοτανικό

“Πόσα τελικά σταγονίδια και πόσους χουλιγκάνους μπορεί να αντέξει αυτή η έρμη πόλη;", διερωτάται σε ανάρτησή του στο Facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας την κατάληψη του χώρου όπου πρόκειται να ανεγερθεί μουσουλμανικό τέμενος στον Βοτανικό.

Δείτε την ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

"Επιμένουν κάποιοι να αντιδρούν στην ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους. Ανάμεσα τους και κάποιοι ιεράρχες, προσφέροντας έτσι, κάκιστη υπηρεσία στην πατρίδα. Η Ελλάδα δεν μπορεί, και εδώ, να είναι η αρνητική εξαίρεση στο σύγχρονο κόσμο. Όπως απαιτούμε να υπάρχουν και να προστατεύονται οι χριστιανικές εκκλησίες σε όλο τον κόσμο έτσι πρέπει να δίνουμε τη δυνατότητα στους μουσουλμάνους που ζουν ανάμεσα μας να έχουν έναν τόπο λατρείας δημόσιο και ανοιχτό και να μην καταφεύγουν σε υπόγεια και αποθήκες.

Και το κράτος θα πρέπει άμεσα να απομακρύνει όλους αυτούς που μήνες τώρα εμποδίζουν τις εργασίες για την ανέγερση τεμένους στον Ελαιώνα. Οι καταληψίες - όπως μου λένε φίλοι που περνούν από την περιοχή – υποστηρίζονται από άτομα με στρατιωτικές στολές παραλλαγής που κάνουν έλεγχο στοιχείων σε όποιον επιχειρήσει να προσεγγίσει τον χώρο! Ένα ακόμη κράτος εν κράτει στην Αθήνα με τους αρμόδιους να διστάζουν – και εδώ! – να εφαρμόσουν το νόμο.

Πόσα τελικά σταγονίδια και πόσους χουλιγκάνους μπορεί να αντέξει αυτή η έρμη πόλη;".