Μοιρασιά στη Λάρισα, έφυγε με το βαθμό ο Λεβαδειακός

Στο 1-1 έμειναν οι δύο ομάδες στο μεταξύ τους παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Superleague

Έπειτα από ένα… άχρωμο, άοσμο και άγευστο πρώτο ημίχρονο και ένα δεύτερο για γερά νεύρα, Λεβαδειακός και ΑΕΛ έμειναν στο 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, με τις δύο ομάδες να μην χάνουν (που ήταν και ο πρωταρχικός τους στόχος) για δεύτερο συνεχόμενο ματς, μετά τις πρώτες νίκες που πέτυχαν την προηγούμενη αγωνιστική. 

Με το παιχνίδι να βαδίζει ολοταχώς βάσει της εικόνας σε ένα 0-0, το γκολ του Τόνι Σίλβα (55'), άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα, αλλά και το ρυθμό του, αφού ανάγκασε τον Άγγελο Αναστασιάδη να κάνει αλλαγές, κάνοντας την ΑΕΛ να διεκδικήσει γκολ και βαθμούς. Το φουλ αμυντικό σύστημα των Θεσσαλών, μετατράπηκε σε ένα πιο ορθολογικό 4-2-3-1 και άμεσα ο Βαρέλα (που πέρασε στο ματς ως αλλαγή) πρόσφερε το γκολ στην ομάδα του, καθώς από δική του εξαιρετική σέντρα ο Ντοντό με κεφαλιά ισοφάρισε, πετυχαίνοντας το πρώτο τέρμα με τα «βυσσινί». 

Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες (όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις των δύο τεχνικών με τη λήξη του αγώνα), καθώς δεν ηττήθηκαν, πηγαίνοντας ήρεμες στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Πηγή: sport-fm.gr