«Καρφί» Λαζόπουλου για Λιάγκα: «Ελπίζω να έχετε φροντίσει να ανανεώσετε τη σύμβασή σας για του χρόνου»

«Καρφί» Λαζόπουλου για Λιάγκα: «Ελπίζω να έχετε φροντίσει να ανανεώσετε τη σύμβασή σας για του χρόνου»

«Οι νοθευμένες πληροφορίες έχουν φτάσει μέχρι τα πρωινά…»

Ο Λάκης Λαζόπουλος, μέσα από το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», καυτηρίασε τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την τραγωδία των Τεμπών.

«Οι νοθευμένες πληροφορίες έχουν φτάσει μέχρι τα πρωινά…» είπε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος και χαρακτήρισε τον Γιώργο Λιάγκα «δίκαιο και αλάνθαστο δημοσιογράφο». Στη συνέχεια σχολίασε ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Καταλάβαμε, η εντολή που έχει δοθεί καταλάβαμε ότι είναι να θυσιαστεί ο Καραμανλής. Για αυτό αρχίσαμε να το περνάμε μέσα από τον Λιάγκα και τον άλλο υπάλληλο του καταστήματος, τον Πορτοσάλτε. Τα άκουσα…».

«Ελπίζω κ. Λιάγκα να έχετε φροντίσει για να ανανεώσετε τη σύμβασή σας για του χρόνου. Μην τα λέτε τζάμπα για την καλή σας τη ψυχή γιατί το ξέρω ότι είστε και καλόψυχος, αλλά…», συμπλήρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1.