Άρπαξε την κόρη του από τα μαλλιά και την έσερνε στο σουπερμάρκετ (ΦΩΤΟ)

Σοκαριστικό περιστατικό μέσα σε κατάστημα στο Κλίβελαντ

Ένα σοκαριστικό θέαμα αντίκρυσαν οι πελάτες ενός σουπερμάρκετ στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ: ένας πατέρας άρπαξε τη μικρή του κόρη από τα μαλλιά και την έσερνε δίπλα στο καρότσι, μέσα στους διαδρόμους του καταστήματος.

Παρ’ ότι το κοριτσάκι έκλαιγε και του φώναζε «σε παρακαλώ, σταμάτα. Υπόσχομαι να μην το ξανακάνω. Σε παρακαλώ, σταμάτα!», εκείνος συνέχιζε. Μάλιστα όταν οι άλλοι πελάτες του έκαναν παρατήρηση εκείνος τους απάντησε να «κοιτάνε τη δουλειά» τους.

Ένα ζευγάρι όμως ειδοποίησε την αστυνομία. Ωστόσο οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο υποστήριξαν ότι «ο πατέρας έχει το δικαίωμα να πειθαρχεί τα παιδιά του».

Το ζευγάρι τράβηξε φωτογραφίες και τις ανέβασαν στο διαδίκτυο. Φυσικά οι εικόνες έκαναν το γύρο του κόσμου, μέσα από τα shares. Η γυναίκα του ζευγαριού εξήγησε στην ανάρτησή της «ο κόσμος μού λέει ότι έκανα λάθος που θέλησα να προστατεύσω το μικρό κορίτσι, αλλά μπορείς να πειθαρχείς ένα παιδί χωρίς να τα σέρνεις από τα μαλλιά τους, ειδικά μέσα στο σουπερμάρκετ».

Πάντως, σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, οι αρχές ερευνούν το περιστατικό εξετάζοντας αν ο πατέρας έθεσε σε κίνδυνο το παιδί του.