Παίκτες γνωστής ομάδας επισκέφτηκαν γηραιό φίλαθλο, 45 λεπτά πριν πεθάνει

Η τελευταία επιθυμία έγινε πραγματικότητα

Τέσσερις παίκτες της Manchester United, επισκέφτηκαν έναν από τους πιο πιστούς φιλάθλους της ομάδας, πραγματοποιώντας την τελευταία του ευχή πριν φύγει από τη ζωή μόλις 45 λεπτά μετά την επίσκεψη!

Ο 73χρονος Paddy Lawler, ζήτησε από την οικογένειά του, την ευχή πριν "σβήσει", να συναντήσει τις τελευταίες ώρες της ζωής του ποδοσφαιριστές της αγαπημένης του ομάδας ως ένα δώρο για την αφοσίωση χρόνων στον βρετανικό σύλλογο. Η εγγονή του ηλικιωμένου, ζήτησε τη βοήθεια των χρηστών του Facebook με το ποστ της να συγκεντρώνει πάνω από 1.000 shares.

Χάρη στη δύναμη των social media, το κείμενο διάβασε και ένα συγγενικό πρόσωπο του παίκτη της ομάδας Jesse Lingard και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ο νεαρός βρέθηκε στο σπίτι του 73χρονου έχοντας μαζί του τους συναθλητές του Marcus Rashford, Ashley Young και Timothy Fosu-Mensah. 

Δυστυχώς, ο γηραιός φίλαθλος, άφησε την τελευταία του πνοή, περίπου 45 λεπτά μετά την επίσκεψη των αθλητών- ο 73χρονος έδινε μάχη με τον καρκίνο του προστάτη.

Η 27χρονη εγγονή, μετά τον θάνατο του παππού της, ευχαρίστησε όσους βοήθησαν, γράφοντας: Τα καλύτερα παιδιά, και τα τέσσερα. Ευχαριστώ τόσο πολύ όλους εσάς που βοηθήσατε. Είμαι σίγουρη πως ο παππούς μου βρίσκεται πάνω από το φεγγάρι".