Ομολογία σοκ: Μου άρεσε να βλέπω άντρες να βιάζουν την κόρη μου

Νάρκωσαν, μαχαίρωσαν, στραγγάλισαν και διαμέλισαν τη μικρή Victoria

Είναι από τις υποθέσεις που δε τις χωρά ο νους. Η μητέρας μιας 10χρονης από το Αλμπουκέρκι των ΗΠΑ, που βρέθηκε σφαγιασμένη, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι "ψάρευε" άντρες από το διαδίκτυο προκειμένου να απολαμβάνει να βλέπει τη μικρή να τη βιάζουν!

Σύμφωνα με το The Albuquerque Journal, η φρικτή μητέρα συμπλήρωσε στις αρχές ότι "έστησε" τουλάχιστον τρία τέτοια ραντεβού με άντρες, οι οποίοι βίασαν την κόρη της, Victoria. 

Η 35χρονη Michelle Martens, είπε επίσης ότι ένας από τους άντρες ήταν ένας συνάδελφός της και ένας 31χρονος, ο Fabian Gonzales (φωτογραφία), που γνώρισε online. Οι Martens και Gonzales, μαζί με την 31χρονη ξαδέλφη του άντρα, κατηγορούνται και για τη φρικτή δολοφονία της άτυχης 10χρονης-που δολοφονήθηκε ανήμερα των γενεθλίων της. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες αφού έκαναν στο παιδί ένεση με ναρκωτικές ουσίες, το κακοποίησαν σεξουαλικά και στη συνέχεια στραγγάλισαν, μαχαίρωσαν και διαμέλισαν... Οι φρικτές λεπτομέρειες του εγκλήματος, αποκαλύφθηκαν από την αστυνομία: σύμφωνα με τα όσα τους είπαν, οι Martens και Kelley κρατούσαν το χέρι της μικρής και είχαν το στόμα της κλειστό, όταν τη μαχαίρωσαν- νωρίτερα την είχε πνίξει ο Gonzales.

Η αδίστακτη μητέρα, ομολόγησε ότι έστησε τις σεξουαλικές αυτές επιθέσεις, γιατί απλά απολάμβανε το θέαμα...