Buika και LP ανοίγουν τη νέα συναυλιακή σεζόν στο Gazarte

Δυναμικό ποδαρικό

Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζει την πρώτη του μεγάλη παραγωγή στο Ηρώδειο με την Buika.

Η μεγάλη αφρο-ισπανίδα τραγουδίστρια με το πλούσιο μουσικό περιεχόμενο των τραγουδιών της και το εκτενέστατο ρεπερτόριο, που απλώνεται από το flamenco ως την διεθνική jazz και από το afro-blues ως την σύγχρονη ερωτική soul, θα συνοδεύεται από το δικό της μουσικό τρίο (που αποτελείται από κιθάρα, μπάσο και καχόν ) και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών που θα διευθύνει ο διεθνούς φήμης μαέστρος Toni Cuenca.

Πρόκειται για ένα συμφωνικό project στο οποίο ο πηγαίος ερμηνευτικός αισθησιασμός της «Κόρης της Φωτιάς», όπως έχουν αποκαλέσει την Buika, παίρνει τις πλήρεις του διαστάσεις.

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων – και στις 24 στο "Principal Open Air" της Θεσσαλονίκης – το "Gazarte" παρουσιάζει το απόλυτο μουσικό viral των ημερών μας, την εκπληκτική Laura Pergolizzi, πιο γνωστή από τα αρχικά της, LP.

Το μεγάλο της hit, "Lost on you", ακούγεται παντού κατακτώντας το #1 όλων των Charts της Ελλάδας – και το ίδιο αρχίζει να συμβαίνει με το "Strange", από το νέο της EP "Death Valley". Η Αμερικανίδα τραγουδοποιός / τραγουδίστρια έχει γράψει τα μεγάλα hits "Cheers (Drink to that )" της Rihanna και "Beautiful People" της Christina Aguilera και έχει ξεχωρίσει διεθνώς με το άλμπουμ της, "Forever for now" του 2014.