Hillary is back: Από… ετοιμοθάνατη στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Το «National Enquirer» παρουσιάζει την η υποψήφια των Δημοκρατικών με το ένα πόδι στον τάφο και μια καθόλου κολακευτική φωτογραφία της σαν ζόμπι

Μετά την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της, η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον ανακοίνωσε σήμερα ότι πρόκειται να συναντηθεί την επόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι και τον Ουκρανό πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο.

Στο περιθώριο της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας θα έχει επαφές και με άλλους ηγέτες, ανέφερε το επιτελείο της.

Η ίδια είχε ανακοινώση μια μέρα πριν ότι ξεκουράζεται και ότι το αργότερο την Πρασκευή θα επιστρέψει στην προεκλογική της εκστρατεία. Την ίδια ώρα όμως, οι θεωρίες συνομωσίας οργιάζουν τόσο για την κατάσταση της υγείας της, όσο και για το ότι χρησιμοποιεί σωσία. 

Το στρατόπεδο της Κλίντον κάνει λόγο για πνευμονία, ενώ στο δελτίο ειδήσεων του ABC News την... πέθαναν, εστω και κατά λάθος.

Την... υστερία που επικρατεί με την υγεία της Χίλαρι Κλίντον παρουσιάζει με τον αντιπροσωπευτικότερο τρόπο το εξώφυλλο του περιοδικού «National Enquirer» που παρουσιάζει την υποψήφια των Δημοκρατικών με το ένα πόδι στον τάφο και μια καθόλου κολακευτική φωτογραφία της σαν ζόμπι. 

Τρία εγκεφαλικά, Αλτσχάιμερ, προβλήματα στο ήπαρ και θρομβώσεις είναι - εκτός από την πνευμονία - όλος ο ιατρικός φάκελος της Κλίντον, σύμφωνα με το περιοδικό. 

Μάλιστα, πρώην αξιωματούχος του Ομπάμα, αποκάλυψε ότι η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας υπέστη δύο μίνι εγκεφαλικά κατά τη διάρκεια της θητείας της στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ!

"Μάθατε, επίσης, ότι η κ. Κλίντον πάσχει από Πάρκινσον; Είναι φανερό από τον βήχα της. Έχει επιπλέον επιληψία, καθώς και προχωρημένη άνοια. Κι αν έχει καταφέρει να κρύψει όλες αυτές τις αρρώστιες εδώ κι ενάμιση χρόνο, ο λόγος είναι ότι ο άνθρωπος που νομίζουμε πως είναι ο αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών είναι στην πραγματικότητα ο υπνωτιστής της" γράφει ειρωνικά η Ζεϊνέπ Τουφεκτσί στους «The NewYork Times», προκειμένου να κατακεραυνώσει όλες τις θεωρίες συνομωσίες που κατακλύζουν το διαδίκτυο. 

"Περιμένουμε από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης να λειτουργούν ως θεματοφύλακες της ενημέρωσης, βοηθώντας μας να ξεχωρίζουμε την αλήθεια από τις φήμες" καταλήγει η αρθρογράφος, βοηθός καθηγήτρια στο School of Information and Library Science, στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας..