Ο άνθρωπος που αποφάσισε να κάνει εκτροφή δεινοσαύρων

Για να αποδείξει ότι ήταν λάθος η θεωρία του Δαρβίνου...

Θυμάστε εκείνη την ιστορία που ένας επιστήμονας αποφάσισε από ένα απολίθωμα κουνουπιού να αναστήσει τους δεινόσαυρους; Ναι ήταν το Jurassic Park του Στίβεν Σπίλμπεργκ, καλά θυμάστε!

Ε λοιπόν ο Carl Baugh από το Τέξας αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα αυτό που ο Σπίλμπεργκ απλά φαντάστηκε! Και να αποδείξει ότι ο Κάρολος Δαρβίνος έκανε λάθος. Ο Τεξανός, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη φιλοσοφία και ιδρυτής του Creation Evidence Museum στο Glen Rose, αποφάσισε να κάνει εκτροφή δεινοσαύρων.

Αφιερώνει λοιπόν στο εξής τη ζωή του στο να αποδείξει – με απτές αποδείξεις- ότι ο άνθρωπος και οι δεινόσαυροι έζησαν κάποτε μαζί στον πλανήτη. Και πως δεν ήταν κάποιος αστεροειδής που τους εξαφάνισε από προσώπου Γης αλλά η βιβλική πλημμύρα (γνωστή στην Παλαιά Διαθήκη ως Κατακλυσμός του Νώε, στην ελληνική μυθολογία ως η ιστορία του Δευκαλίωνα και της Πύρρας κ.ό.κ.).

Ο Baugh προσπαθεί να φτιάξει έναν ειδικό θάλαμο στον οποίο θα αναπαράγει τις συνθήκες που επικρατούσαν στη Γη στην προ του κατακλυσμού εποχή. Εκεί θα εκθρέψει και τους δεινόσαυρούς του.