Μέχρι τον Κουρουμπλή έφτασε ο Ψηνάκης για την κατασκηνώση στον Άγιο Ανδρέα

Ο δήμαρχος Μαραθώνα έστειλε όλα τα στοιχεία στον υπουργό Εσωτερικών, ζητώντας του να μπει ο «κάθε κατεργάρης στη θέση του»

Επίσημη επιστολή που συνοδεύεται από όλα τα αποδεικτικά στοιχεία με τις ατασθαλίες υπευθύνων στην Ε’ Κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα για παιδιά με ειδικές ανάγκες, απέστειλε στον υπουργό Εσωτερικών ο Δήμαρχος Μαραθώνα. 

Ο Ηλίας Ψηνάκης ζητά από τον Π. Κουρουμπλή να γίνει από του υπουργείο ενδελεχής διαχειριστικός έλεγχος σε βάθος δεκαετίας στον τρόπο διαχείρισης των κατασκηνώσεων και παρακαλεί τον υπουργό να κάνει «ότι είναι δυνατόν προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και να μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του». 

Διαβάστε την επιστολή που επισυνάπτεται.  

Υπενθυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες, ο δήμαρχος του Μαραθώνα Ηλίας Ψηνάκης επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά την κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα για παιδιά με ειδικές ανάγκες, στην οποία μπήκε και πρόεδρος για να την σώσει από την χρεωκοπία. 

Μάλιστα, ο ίδιος βρήκε γνωστή ιδιωτική επιχείρηση για να προσφέρει δωρεάν τα είδη πρώτης ανάγκης και τα τρόφιμα στα παιδιά.

Κατά τον έλεγχο του όμως εκεί διαπίστωσε ότι οι αποθήκες ήταν σχεδόν άδειες.

Ο Ψηνάκης έγινε έξαλλος όπως υποστήριξε με τις ατασθαλίες της διοίκησης σε βάρος κυρίως των παιδιών και τους... ξήλωσε όλους.