Ρένος Χαραλαμπίδης: «Όποιος δεν είναι αριστερός είναι κακός άνθρωπος;»

Ρένος Χαραλαμπίδης: «Όποιος δεν είναι αριστερός είναι κακός άνθρωπος;»

«Ακόμα οι άνθρωποι απορούν γιατί ενεπλάκην στην πολιτική και μάλιστα με τον Σαμαρά»

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ίνας Ταράντου βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (17/10) ο Ρένος Χαραλαμπίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης άνοιξε τα χαρτιά του για τη μακρόχρονη καλλιτεχνική του πορεία, ενώ αναφέρεται και στην περίοδο της ενασχόλησής του με την πολιτική.

«Με ρωτάνε πολλοί γιατί άργησα τόσα πολλά χρόνια να κάνω ταινία και η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή: δεν είχα τι να πω. Έζησα πολύ δυνατά την τρικυμία της χώρας με την κρίση, κατόπιν τον κορονοϊό, προσωπικά μου αδιέξοδα, γηροκόμησα τους γονείς μου και πέρασε και η Ελλάδα περιπέτειες», είπε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

«Ενεπλάκην στους καβγάδες της κρίσης και δεν το μετανιώνω, γιατί ακόμα πιστεύω ότι το έκανα για το συνολικό καλό. Ήταν μία εποχή δύσκολη, με μεγάλη βία και λίγο άδικη», επισημαίνει ο ηθοποιός.

«Και μου κόστισε και συνεχίζει να μου κοστίζει. Ακόμα οι άνθρωποι απορούν γιατί ενεπλάκην στην πολιτική και μάλιστα με τον Σαμαρά και η απάντηση είναι η ίδια: γιατί ήθελα η Χρυσή Αυγή να μπει στη φυλακή, ήθελα να εμποδίσω την ακροδεξιά του Καμένου να μπει στην κυβέρνηση και επιτέλους ήθελα η ελάσσονα Αριστερά της ΔΗΜ.ΑΡ να μπει επιτέλους σε μία κυβέρνηση», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

«Πλέον βιώνω την εκτίμηση ανθρώπων που τότε με αμφισβήτησαν. Υπάρχει ένα μονοπώλιο της ευαισθησίας. Για να είσαι ευαίσθητος, πρέπει να είσαι Αριστερός. Δεν ξέρω, δηλαδή όποιος δεν είναι Αριστερός είναι κακός άνθρωπος;», αναρωτήθηκε κλείνοντας το θέμα ο Ρένος Χαραλαμπίδης.