Καταγγελία 13χρονης ότι βιάστηκε από δύο άνδρες στη Λέσβο: «Έχει υποστεί τέτοιο σοκ που πήγε να βάλει τέλος στη ζωή της» λέει ο πατέρας της

Καταγγελία 13χρονης ότι βιάστηκε από δύο άνδρες στη Λέσβο: «Έχει υποστεί τέτοιο σοκ που πήγε να βάλει τέλος στη ζωή της» λέει ο πατέρας της

Οι αρχές αναζητούν το βίντεο που ανάρτησαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι δύο νεαροί

«Το παιδί μου είναι σε σοκ», λέει ο πατέρας της 13χρονης που κατήγγειλε ότι τη βίασαν δύο νεαροί στη Λέσβο, βιντεοσκόπησαν την πράξη τους και την ανέβασαν στο διαδίκτυο.

«Δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα πίσω από τη σοβαρή καταγγελία της κόρης μου. Έχει υποστεί τέτοιο σοκ που πήγε να βάλει τέλος στη ζωή της» λέει ο πατέρας της, μιλώντας στο Star.

Οι αρχές αναζητούν το βίντεο που ανάρτησαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι δύο νεαροί, ώστε να το παραδώσουν στη δικαιοσύνη με την υπόλοιπη δικογραφία την οποία μελετούν οι δικαστές.

«Τα αρχεία αυτά τα φιλοξενούν οι μεγάλες πλατφόρμες. Και μην ξεχνάμε ότι μπορεί να φιλοξενούνται στις συσκευές εμπλεκομένων ατόμων, οι λεγόμενοι "σιωπηλοί μάρτυρες" που μπορεί να κληθούν από τις αρχές» σημειώνει ο Γιώργος Παπαπροδρόμου, πρώην διευθυντής του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αρνούνται τις κατηγορίες οι νεαροί

«Ο εντολέας μου αρνείται κάθε ανάμειξη σε αυτό το περιστατικό ποτέ δεν έλαβε χώρα κάποιος φερόμενος βιασμός, ούτε έχει τραβήξει κάποιο βίντεο ούτε έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο», λέει ο δικηγόρος του 22χρονου κατηγορούμενου.