Βίκυ Κάβουρα: «Μπήκα στο χειρουργείο ένα φοβισμένο κορίτσι, μόλις την είδα κάτω στο φως δεν φοβόμουν τίποτα πια»

Βίκυ Κάβουρα: «Μπήκα στο χειρουργείο ένα φοβισμένο κορίτσι, μόλις την είδα κάτω στο φως δεν φοβόμουν τίποτα πια»

«Μπορεί να έβαλα και 15 κιλά, δεν ζυγίστηκα και δεν με ενδιέφερε κιόλας»

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (14/10) ήταν η Βίκυ Κάβουρα. Η εντυπωσιακή ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την αλλαγή που έφερε στη ζωή της η μητρότητα, ενώ περιέγραψε τις στιγμές μέσα στο νοσοκομείο κατά τη γέννηση της κόρης της με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

«Όλοι μου λένε ότι έχω γλυκάνει στο πρόσωπο. Δεν είχα και πάρα πολύ εύκολη εγκυμοσύνη αλλά δεν ήταν και κάτι ακραίο. Με άγχωσαν από πριν αλλά τελικά δεν ήταν έτσι. Καμία σχέση. Είναι πολύ καλό παιδάκι, κοιμάται, δεν γκρινιάζει», είπε αρχικά η Βίκυ Κάβουρα.

«Ήξερε ο Γιώργος ότι είμαι έγκυος, εγώ δεν το ήξερα. Μου λέει: πάμε να κάνουμε μία εξέταση. Για πλάκα πήγαμε και έπαθα σοκ. Δεν το περίμενα. Όταν μου είπε συγχαρητήρια στο τηλέφωνο η γυναικολόγος μου, τη ρωτάω: γιατί μου λέτε συγχαρητήρια; Είστε έγκυος, μου λέει. Και της το έκλεισα. Πήρα τον χρόνο μου και της ξανατηλεφώνησα», περιέγραψε η ηθοποιός για το πώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της.

«Είχα ένα ατυχηματάκι στη σκηνή, σταμάτησε η παράσταση και έκατσα σπίτι. Έπαθα υπερέμεση. Μπορεί να έβαλα και 15 κιλά, δεν ζυγίστηκα και δεν με ενδιέφερε κιόλας. Έτρωγα πράγματα μέχρι τον 7ο μήνα που ποτέ δεν έτρωγα. Φακές, σπανακόρυζο για πρωινό και καγιανά με φέτα. Έτρωγα τουλάχιστον μισό καρπούζι την ημέρα», συνέχισε η Βίκυ Κάβουρα.

«Πήγα στο νοσοκομείο, επειδή είχα μία ενόχληση. Μου λένε: γεννάς τώρα. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά. Γέννησα με καισαρική. Θυμάμαι ότι μπήκα στο χειρουργείο κορίτσι, έλεγα σε όλες τις μαίες ότι φοβάμαι. Μόλις την είδα κάτω από το φως, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι μου μοιάζει και μετά δεν φοβόμουν τίποτα. Βγαίνεις διαφορετική», αφηγείται σε άλλο σημείο η Βίκυ Κάβουρα για την γέννηση της κόρης της.