Νετανιάχου: Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε ανελέητα την Χεζμπολάχ σε όλο τον Λίβανο

Νετανιάχου: Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε ανελέητα την Χεζμπολάχ σε όλο τον Λίβανο

Με συνεχείς ρίψεις ρουκετών απαντάει η ισλαμιστική οργάνωση

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει «να πλήττει ανελέητα την Χεζμπολάχ, μεταξύ άλλων στη Βηρυτό», σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του.

«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος: θα συνεχίσουμε να πλήττουμε ανελέητα τη Χεζμπολάχ σε όλα τα τμήματα του Λιβάνου, περιλαμβανομένης της Βηρυτού», είπε ο Νετανιάχου, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στη στρατιωτική βάση που επλήγη την προηγούμενη ημέρα από ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος που έριξε η λιβανέζικη ισλαμιστική οργάνωση, με αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων Ισραηλινών στρατιωτών.

Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε «ομοβροντία ρουκετών» εναντίον της πόλης Σαφέντ

Η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε σήμερα πως εκτόξευσε μια «μεγάλη ομοβροντία ρουκετών» εναντίον της πόλης Σαφέντ, στο βόρειο Ισραήλ, το οποίο βρίσκεται σε ανοικτό πόλεμο στον Λίβανο με τη φιλοϊρανική οργάνωση.

Στην ανακοίνωσή της, η Χεζμπολάχ λέει ότι απάντησε στα ισραηλινά πλήγματα εναντίον του Λιβάνου, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Σήμερα, την επομένη μιας επίθεσης με ντρόουν, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερις στρατιώτες κοντά στη Χάιφα, τη μεγάλη πόλη στο βόρειο Ισραήλ, η Χεζμπολάχ έκανε γνωστό πως εμπλέκεται σε χερσαίες μάχες με Ισραηλινούς στρατιώτες στον νότιο Λίβανο και ανέλαβε την ευθύνη για τις ρίψεις ρουκετών σε πόλεις του βόρειου και κεντρικού Ισραήλ.