Απίστευτη φρίκη στο Κεντάκι: Δολοφόνησε, διαμέλησε και μαγείρεψε τη μητέρα της

Απίστευτη φρίκη στο Κεντάκι: Δολοφόνησε, διαμέλησε και μαγείρεψε τη μητέρα της

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το διαμελισμένο σώμα και κάποια από τα μέλη της ήταν μέσα σε κατσαρόλα, που ήταν ακόμη ζεστή

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα διαπράχθηκε στο Κεντάκι των ΗΠΑ, όπου μια γυναίκα σκότωσε τη μητέρα της, διαμέλισε το σώμα της και στη συνέχεια μαγείρεψε μέλη του.

Η 32χρονη Τοριλένα Φίλντς, η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακοποίηση πτώματος, παρακώλυση αρχών και αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων, διέπραξε το φρικιαστικό έγκλημα στο σπίτι της στο Mount Olivet. Το φρικιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε, όταν ένας εργολάβος που έφθασε στο σπίτι για εργασίες, βρήκε ανθρώπινα μέλη και ειδοποίησε την αστυνομία.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται, ότι βρήκε ένα «διαμελισμένο σώμα» στο σπίτι την Τρίτη, το οποίο βρισκόταν κοντά σε ένα «ματωμένο στρώμα» και βρήκε επίσης αίμα στην πίσω βεράντα, σύμφωνα με τον τοπικό σταθμό WLWT. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο, βρήκαν το διαμελισμένο σώμα της Φίλντς κοντά σε ένα αιματοβαμμένο στρώμα. Εξετάζοντας περαιτέρω το σπίτι, εντόπισαν «πολλαπλά ανθρώπινα μέλη και όργανα» μέσα σε ένα στρώμα, καθώς και μαγειρεμένα μέλη σε μια κατσαρόλα, η οποία ήταν ακόμη ζεστή.

Όπως σημειώνουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να εισέλθουν στο σπίτι, η Τοριλένα Φίλντς τους εμπόδισε, αναγκάζοντας τους να χρησιμοποιήσουν δακρυγόνα. Η 32χρονη συνελήφθη με αίματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα ρούχα της.